در این مقاله قصد داریم تا در مورد گز بدون شکر مخصوص افراد دیابتی بپردازیم.افرادی که دیابت دارند مخصوصاً افراد سالخورده، بزرگ‌ترین دغدغه‌شان خوردن انواع دسر و شیرینی در کنار عزیزانشان است.

با مصرف

گز بدون شکر در کنار عزیزان دیابتی خود یک دور همی دل‌ چسب را تجربه کنید

گز و شیرینی‌هایی که از فروشگاه‌های سطح شهر می‌خریم معمولاً حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی استکه برای افراد دیابتی بسیار خطرناک و مضر است.
در تولید گز بدون شکر از ایزو مالت، سوربیتول و گیاه استویا به‌جای شکر و گلوکوز استفاده می‌شود.
این نوع محصول اغلب به سه صوررت :

  • – پسته‌ای
  •  – بادامی
  • – مخلوطی از دو مغز

تولیدشده و ضمن برخورداری از بافت و مزه گز سنتی از فواید زیر برخوردار است.

مزیت‌های گز بدون شکر

  1. گز بدون شکر برای استفاده افراد دیابتی مناسب است و قند خون را به‌صورت محسوسی افزایش نمی‌دهد، لذا افراد دیابتی می‌توانند با خیالی راحت و آسوده آن را مصرف نمایند.
  2. کالری گز بدون شکر نسبت به

    گزهای سنتی تقریباً به پنجاه درصد کاهش‌یافته و با سبک زندگی امروزه که فعالیت‌های بدنی افراد محدود است سازگاری بیش‌تر و بهتری دارد.

  3. باکتری‌های دهان نمی‌توانند از قندهای موجود در این نوع گز استفاده نمایند
    ازاین‌رو خطر پوسیدگی دندان با مصرف گز کاهش می‌یابد.
  4. در تولید این نوع گز به‌هیچ‌عنوان از شیرین‌کننده مصنوعی استفاده نمی‌شود.
  5. گز بدون شکر تنها محصولی در ایران است که با برگ‌های طبیعی گیاه استویا شیرین می‌شود.
  6. بدون استفاده از آرد و فاقد گلوتن و بسیار مناسب برای افراد سلیاکی است.
  7. به خاطر استفاده از مواد طبیعی و فاقد هرگونه شیرین‌کننده مصنوعی علاوه بر حفظ نرمی بافت، طعمی خاص و فوق‌العاده خاطره‌انگیزی دارد.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان به گز» مراجعه نمایید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها