تهیه گز خانگی با دو روش ساده | لذت خوردن یک میان وعده دلچسب

تهیه گز خانگی با دو روش ساده، به‌راحتی در خانه گز تهیه‌ کرده و در کنار عزیزانتان از خوردن آن با یک چای داغ لذت برده و تحسین همه را بر‌انگیزید.

آموزش تهیه گز خانگی

اولین روش تهیه گز خانگی

مواد لازم عبارتند از :

  • – شکر ۲۵۰ گرم
    – بادکا ۳۰۰ گرم
    – سفیده تخم‌مرغ ۵ عدد
    – آب ۱ پیمانه
    – مغز دلخواه ۲۵۰ گرم
    – گلاب ۱ قاشق غذاخوری

۵ مرحله دستورالعمل روش اول

  • ۱-  ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده، روی شعله قرار دهید تا زمانی که کاملاً حل شود
  • ۲- سپس بادکا را اضافه کنید. در این هنگام، مواد کف می‌کند و بالا می‌آید که هرچند دقیقه یک‌بار آن را هم می‌زنیم و این مرحله را تا زمانی که محلول غلیظ شود ادامه می‌دهیم
  • ۳- هم‌زمان با انجام مرحله ۲، سفیده تخم‌مرغ را داخل همزن خانگی ریخته و آن را خوب به هم می‌زنیم. در این مرحله، گلاب را هم به سفیده اضافه کنید. (مراقب باشید سفیده از همزن به بیرون پاشیده نشود (
  • ۴- محلول را از روی شعله برمی‌داریم و مواد راکمی به هم می‌زنیم.
  • ۵- سفیده آماده‌شده را روی محلول فوق، اضافه می‌کنیم و تا وقتی مواد سرد نشده، به‌وسیله همزن، آن را هم می‌زنیم. سپس آن را روی شعله‌پخش‌کن قرار داده و ضمن حرارت دهی، مواد را با همزن هم می‌زنیم؛ و از وقتی‌که همزن، قدرت هم زدن را نداشته باشد آن را با قاشق هم می‌زنیم.
     

بخوانید:  شرکت‌های گز سازی و مدیریت بحران از دید مدیران موفق

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان به گز» مراجعه نمایید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها