تهیه گز خانگی با دو روش ساده | لذت خوردن یک میان وعده دلچسب
تهیه گز خانگی با دو روش ساده، بهراحتی در خانه گز تهیه کرده و در کنار عزیزانتان از خوردن آن با یک چای داغ لذت برده و تحسین همه را برانگیزید.
اولین روش تهیه گز خانگی
مواد لازم عبارتند از :
– شکر ۲۵۰ گرم – بادکا ۳۰۰ گرم – سفیده تخممرغ ۵ عدد – آب ۱ پیمانه – مغز دلخواه ۲۵۰ گرم – گلاب ۱ قاشق غذاخوری
۵ مرحله دستورالعمل روش اول
۱- ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده، روی شعله قرار دهید تا زمانی که کاملاً حل شود
۲- سپس بادکا را اضافه کنید. در این هنگام، مواد کف میکند و بالا میآید که هرچند دقیقه یکبار آن را هم میزنیم و این مرحله را تا زمانی که محلول غلیظ شود ادامه میدهیم
۳- همزمان با انجام مرحله ۲، سفیده تخممرغ را داخل همزن خانگی ریخته و آن را خوب به هم میزنیم. در این مرحله، گلاب را هم به سفیده اضافه کنید. (مراقب باشید سفیده از همزن به بیرون پاشیده نشود (
۴- محلول را از روی شعله برمیداریم و مواد راکمی به هم میزنیم.
۵- سفیده آمادهشده را روی محلول فوق، اضافه میکنیم و تا وقتی مواد سرد نشده، بهوسیله همزن، آن را هم میزنیم. سپس آن را روی شعلهپخشکن قرار داده و ضمن حرارت دهی، مواد را با همزن هم میزنیم؛ و از وقتیکه همزن، قدرت هم زدن را نداشته باشد آن را با قاشق هم میزنیم.
درباره این سایت